Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 30 mei 2004

Crm4Mac-korting voor bezoekers MacOSX.nl

Crm4Mac is een geheel nieuw relatiebeheer pakket van Nederlandse bodem. Crm4Mac maakt gebruik van een aantal sterke punten van Mac OS X. Deze sterkepunten zijn Mail, iCal en Adresboek. Voor meer informatie kun je terecht op de Crm4Mac. Crm4Mac is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Binnenkort volgt een Duitse, Franse en Noorse versie. Het stukje software is gratis te downloaden op de website.

Crm4Mac is online te koop en kost 49 dollar exclusief BTW. MacOSX.nl bezoekers krijgen 10 dollar korting (actie geldig tot en met 5 juni 2004) – op basis van de huidige koers is dit inclusief de korting ongeveer 32 euro incl BTW.

Zie hieronder hoe gebruik te maken van deze aktie:

Stap 1: Download Crm4Mac.
Stap 2: Bij het opstarten kies je de optie KOOP. Vul al je gegevens in en bij COUPON het woord ‘MACOSXNL’.

Crm4Mac

Reageer op artikel:
Crm4Mac-korting voor bezoekers MacOSX.nl
Sluiten