Crm4Mac-korting voor bezoekers MacOSX.nl

Door: Adriaan Mol - 24 reacties

Crm4Mac is een geheel nieuw relatiebeheer pakket van Nederlandse bodem. Crm4Mac maakt gebruik van een aantal sterke punten van Mac OS X. Deze sterkepunten zijn Mail, iCal en Adresboek. Voor meer informatie kun je terecht op de Crm4Mac. Crm4Mac is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Binnenkort volgt een Duitse, Franse en Noorse versie. Het stukje software is gratis te downloaden op de website.

Crm4Mac is online te koop en kost 49 dollar exclusief BTW. MacOSX.nl bezoekers krijgen 10 dollar korting (actie geldig tot en met 5 juni 2004) – op basis van de huidige koers is dit inclusief de korting ongeveer 32 euro incl BTW.

Zie hieronder hoe gebruik te maken van deze aktie:

Stap 1: Download Crm4Mac.
Stap 2: Bij het opstarten kies je de optie KOOP. Vul al je gegevens in en bij COUPON het woord ‘MACOSXNL’.

Crm4Mac

Reacties

24 reacties
 • Profielfoto
  Elger

  Het verbind wel een aantal zaken met elkaar, maar is relatiebeheer echt zo beknopt? Antwoord wordt gevonden tijdens het gebruik… dus nog ff 30 dagen proberen.

 • Profielfoto
  Rolf

  Goh, 10 Euro korting voor elke ‘willekeurige’ MacOSX bezoeker. Beta-testers, die een en ander geprobeerd hebben, feedback geleverd hebben en elke nieuwe beta geprobeerd hebben op steeds nieuwe of andere bugs tot wel 15 Euro (ja echt waar !) korting konden krijgen. En dan moest je wel bij de eerste 200 inschrijvers horen…

  Dit verhaal bevalt me geenszins. Ik geloof dat dit de laatste keer was dat ik voor iemand ben gaan testen

 • Profielfoto
  Ali B

  Mja ben ik nu de enigste of is 50 dollar excl niet wat veel voor zo een programma ? Er zal waarschijnlijk wel veel tijd gestoken hebben maar toch.. mjaa hopelijk heeft het een grote afname, succes ermee

 • Profielfoto
  Panthertje

  @ Ali. Bij de buren van macned.nl kun je goedkoper terrecht :D
  Lees net dat bezoekers daar 20% korting krijgen, misschien dat
  het dan wat aantrekkelijker voor je is.;)

 • Profielfoto
  Sad

  Maar wat doet het precies? Dit lijkt wel een reclame verhaaltje zonder verdere inhoud.

 • Profielfoto
  Kees Wibra

  Voor er allerlei commotie over kortingen ontstaat:
  macosx.nl en macned.nl hebben beide het Crm4Mac initiatief vanaf het begin een warm hart toegedragen. Vandaar dat beide sites is aangeboden hun bezoekers een korting te geven. Kortingakties zijn identiek. Aanschaf is nog altijd vrijwillig.

  Op de klokhuisdag 5 juni a.s. krijgen wij de mogelijkheid de software daar te tonen. Als blijk van dank richting de klokhuis organisatie hebben wij een 1 dags korting (alleen voor klokhuisleden). Die dag kost Crm4Mac 39,95 Euro incl. BTW. Wij hebben bewust de korting voor macosx.nl en macned.nl tm zaterdag gehouden. Je kan dus kiezen. Alleen voor de klokhuisdag moet je er zelf zijn en klokhuislid zijn.

  Na deze introductiekortingen zijn er momenteel geen andere akties gepland. Je hebt nog altijd 30 dagen volledige functionaliteit als je Crm4Mac wilt proberen. Niet goed, niet getreurd.

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  @Panthertje, beter lezen.. die 10 dollar gaat van de 49 dollar af (dus ook 20%). Kom je uit op 39 dollar incl. BTW. Met de huidige koers zit je dan op ongeveer 32 euro voor dat stukje software.

 • Profielfoto
  addyboy

  als ik het wil krijg ik ook korting.. bèta tester he:P

 • Profielfoto
  Panthertje

  @ Adriaan en Albert, Heb idd even te vlug gelezen, sorry !
  Zag de 10 dollar denk ik voor 10% aan, bij deze

 • Profielfoto
  ikbenynze

  “Stukje” software?

  Als dit een stukje is, waar is de rest dan?

  “software” of “programma”, maar geen _stukje_ daarvan alsjeblieft.

  brrrrrr.

 • Profielfoto
  scriptman

  Waarom niet gewoon in EURO’s?

  Raar dat een programma dat zich voor een groot deel ook op de Nederlandse markt richt alleen in dollars gekocht kan worden.

 • Profielfoto
  Kees Wibra

  Ibizzi heeft gekozen voor eSellerate. Gewoon omdat dit de snelste oplossing was om geheel geautomatiseerd online betalingen te regelen. Helaas is dan alleen dollars mogelijk. Kagi zit sinds kort in UK maar de geintegreerde betaal optie werkt nog niet geheel lekker en PayPal heeft veel tegenstanders…
  Wil je in Euros betalen, dan is http://www.voorjegemac.nl een optie

 • Profielfoto
  Bert

  Dollars worden toch gewoon tegen de huidige valuta omgerekend naar Euro’s.
  Vandaag is dat (afgerond) 32 Euro volgens http://finance.yahoo.com/currency?u

 • Profielfoto
  Elian

  Jeez, wat een verschrikkelijke kruideniersmentaliteit:(
  Ik ben zelf zakelijk gebruiker dus dan gelden er wat meer voordelen.
  Wanneer je het programma intensief gebruikt ga je de mogelijkheden en de overzichtelijkheid vanzelf waarderen. Waarschijnlijk kom je dan tot de conclusie dat voor een applicatie als deze $49 al niet veel geld is, wanneer je dan ook nog eens 20% korting krijgt ben je helemaal blij:)
  Kortom: Zie je het nut van deze app. en denk je dat ‘ie voor jou een toegevoegde waarde heeft: kopen!

 • Profielfoto
  Laagwater

  Hoi albert zeeman. Ik geloof dat ik me tot jou kan wenden met de volgende vraag. Waarom is het typen van een brief alleen mogelijk in teksteditor. Ik zie word en appleworks wel in de scrol maar zij zijn grijs. Heb ik iets over het hoofd gezien? Daarnaast is het me in de het uur dat ik het programma uitprobeer tot twee keer toe overkomen dat ik met mijn pijl het venster niet kan verschuiven. Een paar seconden later weer wel. Beetje vreemde Bugs voor een probleemloos werkende G5 sofar. Complimenten voor de looks trouwens en ik ben benieuwd hoe het mij gaat bevallen. En oh ja dit soort bedragen mag je gerust vragen en heb het ook netjes betaald. Ben zelf ondernemer en snap wat werk is.

 • Profielfoto
  Laagwater

  hmm ik lees net dat alleen teksteditor door jullie progje ondersteund wordt. Ik hoop dat je begrijpt dat dat voor mij volkomen onbruikbaar is aangezien ik al mijn zakelijke brieven heb opgemaakt in appleworks. Jammer om maar niet te zeggen teleurstellend:-)

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Ik denk dat (aangezien ze nu grijs zijn) deze text-editors in een toekomstige versie wel ondersteund zullen worden.

 • Profielfoto
  willex

  Misschien ligt het aan mij compu, maar CRM4Mac houdt bij mij (als ik het een beetje gebruik) 500mb geheugen vast! Al twee keer gebeurd! Als ik de app quit, krijg ik prompt er weer 500 bij.

  Trouwens, het lijkt me wel een handig stuk software.

 • Profielfoto
  Rutger van Dijk

  Beste Laagwater,

  Je kunt alle soorten bestanden koppelen aan een contact in Crm4Mac. Gewoon sleur en pleur. Dus ook met AppleWorks moet dit goed gaan.

  Groeten, Rutger

 • Profielfoto
  mika_janssens

  Ik vind het er een zeer goed programma uitzien, maar ik heb de indruk dat het wat overhaast gereleased is. Hoe zit het met projecten? Ik zie nergens een optie om projecten te beheren of aan te maken?
  Verder een heel goed programma hoor!!!

 • Profielfoto
  Rolf

  @ Mika:
  Projecten zitten gewoon in preferences hoor. En je kunt ook in het grote activiteitenoverzicht een mail (of een van de andere event mogelijkheden) aanklikken en dan in ‘activities’ een project toekennen of wijzigen.

 • Profielfoto
  mika_janssens

  Maar dan moet er toch eerst een project zijn? En als er geen zijn, hoe maak je dan één aan? Ik zie het alleszins niet hoor.

 • Profielfoto
  mika_janssens

  Aha, excuseer, je kan dus projecten in de voorkeuren ingeven. Dit vind ik dus niet goed, dat zit veel te diep. Projecten zijn heel belangrijk om gemakkelijk aan te passen. Als de makers dit beter implementeren, dan hebben ze alvast een koper bij.:)

 • Profielfoto
  Kees Wibra

  Crm4Mac en tekstverwerkers:
  Nu heb je een basaal tekst edit briefje. ibizzi werkt aan integratie met andere tekstverwerkers en gebruik van sjablonen. Alle focus is nu echter op snelheid en verbeteren integratie MAIL.

  Overigens kan je ELK document koppelen aan een persoon of bedrijf. Gebruik dus gewoon je tekstverwerker en sleep het naar een persoon. Vanaf versie 1.0.3 kan je zelfs vanuit de Crm4Mac interface een document koppelen.

  Je kan elk bestandformat koppelenl muziek, films, dtp etc. Alleen geen DMG file.