Update Airport 3.4.1

4 reacties

Een kleine update van de recentelijke update van Airport 3.4 Software is vandaag uitgekomen. Waarschijnlijk is dit de oplossing voor de mensen die problemen ondervonden met de Airport 3.4 update. Er waren namelijk klachten dat het bereik en stabiliteit van de Airport verslechterd was.

Updaten kan uiteraard zoals altijd via het Apple-menu, of klik hier voor meer informatie.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  cubizer
 • Profielfoto
  bedrocks

  Werkt voor ons hier in ieder geval wel, we hadden net een nieuwe router en die gaf niet een lekker signaal.

  Nu beter, 3 streepjes op 3 meter afstand.:D

 • Profielfoto
  iAgree

  EN is het p2p nu ook weer inorde ? Aquisition en lime wire enz… ??

 • Profielfoto
  davis

  Had ook problemen met de vorige update. Zwakker signaal weergave en soms wel maar signaal maar geen verbinding en moest pb geheel opnieuw opstarten om weer verbinding te krijgen (internet vebingen openen aan/uit hielp niet). Hopelijk gaat het nu goed! Als ik niks meer post hier dan is dat goed bericht;)