Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 6 april 2004
Leestijd: 1 minuut

SpyMac vanaf nu internationale concurrentie

Spymac is ooit begonnen als de meeste spraakmakende rumor-site. Met daarnaast een goed lopende community met items zoals een forum en later een goed gebruikte foto-galerij. Vooralsnog kreeg elk lid gratis 100MB webruimte, een gratis blogger, 250MB fotoruimte, 25MB gratis email via webmail en POP3(!) en zelfs nog meer.

En het kan niet gekker worden, vrijwel alles wat .Mac te bieden heeft krijg je ook gratis. Zoals het publiceren van je iCal calender en een iDisk (Spydisk). Iets waar Apple dus minder blij mee is.

Spymac is daarnaast ook een nieuwe sectie begonnen, namelijk “Auctions”. Inmiddels ook een geduchte concurrent voor eBay (althans, voornamelijk voor de Apple-producten).

Alsof Spymac nog niet genoeg ruzie heeft gezocht, doen ze er nog een schepje bovenop. Google heeft op 1 april bekend gemaakt een nieuwe gratis email-dienst te beginnen genaamd gmail. Opvallend is de 1GB ruimte die je krijgt. Vanaf gisteren hebben Spymac gebruikers ook de genoegens van 1GB gratis email ruimte. Partijen als Hotmail en Yahoo, die momenteel geld vragen voor extra ruimte, staan momenteel natuurlijk met een mond vol tanden.

Spymac

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.