Microsoft Wireless Mouse met kleurtjes!

17 reacties

Het lijkt erop dat Microsoft het toch begint te leren hoe je je producten beter kan aanprijzen. Hoewel de Microsoft Wireless Intellimouse Explorer geen koopje is qua prijs is deze nu wel beschikbaar in verschillende ‘verfrissende’ kleurtjes georiënteerd op jong en trendgevoelig publiek.

De kleuren zijn afgestemd op je karakter hoewel ik bij sommige kleuren niet helemaal begrijp hoe ze bij het beschreven karakter passen maar misschien ligt dat aan mijn karakter. Als je jeudig bent is de oranje Groovy muis uitermate geschikt voor jou. Ben je erg zeker van jezelf, neem dan Steel blue want dat is precies jou stijl. De site geeft tevens de mogelijkheid aan de bezoeker om te stemmen welke kleur of patroon de volgende speciale editie muis moet hebben dus kies maar uit welke kleur jij graag wilt zien. Er zijn 6 varianten om op te stemmen.

Kijk zelf welke muis bij jou past.
De prijs van deze speciale editie muizen ligt zo tussen de 50 à 60 dollar.

Helaas kon ik nog geen prijsindicatie vinden in euro’s.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  Zora la rousse

  S**t zeg, 60 dollar voor een kleurtje :-(

 • Profielfoto
  June

  zien wel leuke uit, maar het staat niet vind ik. Vette G5 en een M$ muis er langs ???

 • Profielfoto
  Sad

  Geef mij mijn Kensington studio mouse maar! Even duur maar past goed bij de Mac.

 • Profielfoto
  Pasav

  MS mouse = logitech muis …;)

 • Profielfoto
  japser909

  ja kijk… alsof het dus al een smet heb voordat het ook maar goed is ofzo, en dat rond de pasen :(

 • Profielfoto
  MacBeer

  Microsoft denkt cool te zijn door haar producten kleurtjes te geven. Helaas jongens, zo gemakkelijk gaat dat niet.

 • Profielfoto
  SvS

  haha nee inderdaad. Nèt niet de goeie voor mij bij!

 • Profielfoto
  franswilco

  “S**t zeg, 60 dollar voor een kleurtje”

  Ja, de Apple Pro Mouse, die is ff goedkoop! Shit zeg.

 • Profielfoto
  Convicted

  Beetje vreemd hoor dat mensen zich zo druk maken om een kleurtje dat dat duur is, zijn we allemaal vergeten hoe ‘goedkoop’ de iMac was, een computer met een kleurtje hoe gek kan het worden!;-)

  Precies Franswilco, de Apple muizen zijn zelfs duurder en qua kwaliteit stellen ze echt niet zoveel voor.
  De Apple Pro Wireless mouse heeft maar 1 knop, is wit, kost zelfs $69 en past ook niet bij een G5 qua kleurstelling terwijl deze muizen 5 knoppen hebben, een scrollwheel, meer kleurvariaties (zo is er ook gewoon nog grijs) en ook draadloos zijn, niet met bluetooth allemaal maar meestal met radio. De normale variaties zijn 10 dollar goedkoper dus zoveel scheelt het niet. Ik zou het wel weten hoor.

  Inderdaad vind ik zelf dat ook niet alle kleuren even goed bij iemand z’n karakter passen en ze passen ook niet bij iedere Mac maar de Groovy Oranje en de Wijnrode kunnen mij best bekoren. Die wijnrode zou best goed passen bij een Ruby iMac en de oranje bij een Tangerine iMac bijvoorbeeld. Ik ben zelf al jaren tevreden over mijn eigen Intellimouse Explorer met 5 knopjes, erg handig met exposé. Zelf vind ik het een positieve ontwikkeling en het laat ook zien dat Microsoft weer wat meer richting Apple probeert te bewegen qua strategie en voor hun hardware producten zoals hun muizen vind ik dat niet slecht hoor want zo’n iele 1 knops muis is ook niet meer van deze tijd hoe mooi deze ook is vorm gegeven. Bij mij ging ie gelijk in de la.

  De Logitech MX series vind ik zelf wat te iele knopjes hebben en erg fragiel aanvoelen dus daarom heb ik die altijd maar laten staan. Kensington kon mij ook niet zo bekoren, Macally bevalt mij beter maar da’s natuurlijk allemaal persoonlijk.

 • Profielfoto
  mas

  Maar is het jullie opgevallen, de donkergroene muis, dat hebben ze gewoon van “The Matrix” nageaapt :)
  Hmmm, maar waarom valt dat juist mij op?
  Ik geloof dat ie wel bij mij past! :D

 • Profielfoto
  Sal

  wat zijn die muizen lelijk

 • Profielfoto
  Urbin Design

  Vrolijk pasen, dacht even dat het eieren waren, Stupid me;) Doe mij die black leather maar:D

 • Profielfoto
  Zora la rousse

  “S**t zeg, 60 dollar voor een kleurtje”

  “Ja, de Apple Pro Mouse, die is ff goedkoop! Shit zeg.”

  Die heb ik dan ook niet gekocht ;-) (secundaire arbeidsvoorwaarden).
  Maar voor minder koop je een leukere en betere muis. Prijs vergelijken levert meer op dan je verwacht.

 • Profielfoto
  xer

  Een Logitech MX900 Bluetooth muis kost 99 eur… dus…
  (en die is gewoon blauw/grijs)

  Wat betreft de M$ muis: 60 dollar = 52 eur (+ dan nog die 10 eur btw) = 62 Eur !

  koopje dus !

  :p

 • Profielfoto
  bassbug

  Vind MS muizen ‘te ergonomisch’. Je kan ze daardoor maar op 1, min of meer geforceerde wijze vasthouden. Je zal sneller vermoeide handen krijgen dan bij een meer neutraal vormgegeven muis zoals de Apple en Logitech

 • Profielfoto
  ToMiKoN

  Met de juiste wallpaper passen die muizen bij iedere computer:D

  Ik gebruik al 4 jaar (ofzo iets) een Intellimouse Explorer. Werk nog altijd supergoed!
  Nu nog de toetsenborden een kleurtje geven en ze zijn helemaal goed bezig :) lol :D

 • Profielfoto
  Turbanus

  Ik hou me niet bezig met M^ç®øßøƒ† dus ook niet met die k¨†muizen.