Convicted
Convicted Nieuws 10 april 2004
Leestijd: 1 minuut

Microsoft Wireless Mouse met kleurtjes!

Het lijkt erop dat Microsoft het toch begint te leren hoe je je producten beter kan aanprijzen. Hoewel de Microsoft Wireless Intellimouse Explorer geen koopje is qua prijs is deze nu wel beschikbaar in verschillende ‘verfrissende’ kleurtjes georiënteerd op jong en trendgevoelig publiek.

De kleuren zijn afgestemd op je karakter hoewel ik bij sommige kleuren niet helemaal begrijp hoe ze bij het beschreven karakter passen maar misschien ligt dat aan mijn karakter. Als je jeudig bent is de oranje Groovy muis uitermate geschikt voor jou. Ben je erg zeker van jezelf, neem dan Steel blue want dat is precies jou stijl. De site geeft tevens de mogelijkheid aan de bezoeker om te stemmen welke kleur of patroon de volgende speciale editie muis moet hebben dus kies maar uit welke kleur jij graag wilt zien. Er zijn 6 varianten om op te stemmen.

Kijk zelf welke muis bij jou past.
De prijs van deze speciale editie muizen ligt zo tussen de 50 à 60 dollar.

Helaas kon ik nog geen prijsindicatie vinden in euro’s.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.