Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 6 april 2004
Leestijd: 0 minuten

MacRetro voor alle Nostalgiefans!

Waar je vroeger al je kleine geld aan kwijt was kan nu gewoon gratis op de Mac. Dankzij een grote groep programmeurs die het voor elkaar krijgen voor vrijwel alle oude game-consoles een emulatie te bouwen.

Voor de Mac gebruiker die zijn hart wil ophalen aan nostalgische spellen is er nu www.macretro.tk, de site met vele historische informatie over oude (spel)computers en links naar alle emulatoren voor de Mac. Voor diegene die nog wel eens eindeloos wil spelen op zijn Commodore 64 of van zijn Mac een Space Invaders-machine wil maken. Dit alles in het Nederlands!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.