DeX
DeX OMT Specials 18 april 2004

MacOSX.nl Exposé – Kijk op de afgelopen meeting

Blijkbaar hadden ze bij HNY niet zo denderend veel zin in wat extra winst en omzet op de zondagmiddag. De drie gereserveerde tafels stonden namelijk zo onpraktisch opgesteld (één midden in het restaurant, één achter een houten schot en een andere aan de andere kant van de zaak) dat we na een bakje koffie / biertje besloten de meeting elders voort te zetten (er kon/mocht verder ook niet met tafels en stoelen geschoven worden, dus dan houdt het op). Hoppa, het halve restaurant staat op (na betaling, dat wel) en vertrekt naar Café Rotterdam.

Daar aangekomen, werden we na een borrel en een praatje bovenin de zaak aan vier tafels neergezet. Iedereen was te herkennen aan prachtige badges (credits: Appleholic en Amsterdam) en kon genieten van het uitzicht (zie foto’s).
Ons aller Turbanus begon samen met Els de loterijtrekking. De gelukkige winnaar van deze Mac-loterij (prijs: iTunes Prepaid-kaart t.w.v. €15,=) is de jongste aanwezige op de meeting: magic-with-mac (oké, oké, eigenlijk was er een nóg jongere bezoek(st?)er..!).
Mensen, het was weer ontzettend gezellig!

Klik op Lees verder.. voor de foto’s.

Gebruiker Foto’s
magic-with-mac klik
appleholic klik
Mac-ofiel klik
Syndic klik
Urbin klik
rodriguez klik
Reageer op artikel:
MacOSX.nl Exposé – Kijk op de afgelopen meeting
Sluiten