Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 13 april 2004
Leestijd: 1 minuut

eMac krijgt een update

Apple heeft zojuist de eMac lijn een opknapbeurt gegeven. Behalve een 1.25GHz G4 processor hebben de nieuwe eMacs de beschikking over drie USB2 poorten en een ATI Radeon 9200 videokaart met 32Mb DDR SDRAM. Ook is het nu mogelijk om de eMac te voorzien van een interne bluetooth module.

De eMac heeft twee varianten: een combo en een superdrive variant. De superdrive variant bevat als eerste Mac een 8-speed DVD-brander. Op moment van schrijven is de Nederlandse Apple Store nog niet aangepast. Nederlandse prijzen volgen dan ook later. In de US kost de Combo eMac 799 dollar en de Superdrive eMac 999 dollar.

Update
De combo variant zal 849 euro gaan kosten en de superdrive variant 1099 euro. Dat is respectievelijk 50 en 100 euro goedkoper dan de vorige lijn eMacs. De eMac wordt nog aantrekkelijker!

Apple – eMac
discussie in het forum

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.