Apple introduceert Motion

6 reacties

Op zondag werkt men blijkbaar in Cupertino want vandaag werdt de Pro lijn van Apple uitgebreid met een nieuweling, namelijk Motion. Motion is een programma dat je toelaat om meer animatie en beweging toe te voegen aan je video producties.

Apple: Motion

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  macanoid

  Zeg maar dag met je handje tegen After Effects voor het Mac platform:(

 • Profielfoto
  Frans

  Ja, daar ben ik dus ook bang voor. Hetzelfde als met Premiere is gebeurd. Apple moet een beetje op gaan passen niet teveel op een eiland te belanden. Je zult zien dat AE-plugin-fabrikanten nu huiveriger zullen worden om nieuwe plugs te maken.

  Frans

 • Profielfoto
  ElectricCat

  Nja…nja, ik weet ook niet wat ik er van moet denken…..
  Adobe heeft wel net AE geupdate naar 6.5 zie ik:

  http://www.adobe.com/products/aftereffects/

 • Profielfoto
  justketchup

  Griezelige prijs ook, ik wacht nu maar even met de Combustion upgrade naar 3…. Als ik dit zo lees voor $299,00 moeten Adobe en Discreet haast wel afhaken, of zit een stevige prijsverlaging in?;)

  Zijn er al ervaringen van Bèta-testers te lezen ergens?

 • Profielfoto
  Reinier

  “Use your favourite third party plug-ins for After Effects.”

  Makkelijk overstappen dus ook:)

 • Profielfoto
  sally

  Apple had Adobe moeten kopen. Nu moet ik straks een PC kopen om met mijn favoriete software te kunnen blijven werken.