Apple Centre Centraal Station opent vrijdag 16 april

9 reacties

Vandaag opent Apple Centre Centraal Station in Amsterdam haar deuren. Het pand is gelegen aan de Prins Hendrikkade 26, tegenover Amsterdam CS. Dit nieuwe verkooppunt is hiermee optimaal bereikbaar en is de eerste Europese Apple-winkel die zeven dagen per week geopend is.

Deze nieuwe vestiging van Apple Centre Mac Support in Uitgeest is ingericht in de fraaie stijl die bekend is van de Apple winkels in de Verenigde Staten. Naast alle gangbare Apple-apparatuur wordt hardware en software van vele andere fabrikanten getoond, en zijn maar liefst 7500 producten voor Apple verkrijgbaar. Apple Centre Centraal Station is Educatief Reseller. Dit betekent dat onderwijsinstellingen en studenten er tegen extra aantrekkelijke condities producten zullen kunnen aanschaffen.

Zoals je kunt zien schieten de Apple winkels in Amsterdam opeens als paddestoelen uit de grond. 17 april 2004 is de opening van Apple Centre MacHouse Amsterdam (zie rechts de nieuwsflitsen voor meer informatie).

Zie foto

Reacties

9 reacties
 • Profielfoto
  Mark2

  Ik ben op de Prins Hendrikkade geweest, zier er goed uit, champagne gekregen én 1 iPod 15 GB gewonnen in de iPodloterij. Van elke tien verkochte iPods is er 1 gratis. Mijn dag kan niet meer stuk!

 • Profielfoto
  Webbiker

  Waarom alleen in A’dam, deze brabantse jongen wil ook weleens een MacStore van dichtbij zien! ;)

  PS Mark2: you lucky bastard!

 • Profielfoto
  Stof

  Sybke, in Eindhoven kun je bij YouMac terecht voor de ‘Apple Store Experience’:) .

 • Profielfoto
  jeroenimo

  nou nou! dat klinkt allemaal wel weer vrijgevig!Waarom heb ik dat nou nooit?

 • Profielfoto
  ParadoX

  Ik was er net even. Een mooie zaak. Ook stylevol ingericht.

  http://forum.macosx.nl/album_page.php?pic_id=1184

 • Profielfoto
  Josh

  Als dat maar goed gaat in die buurt.

 • Profielfoto
  Korat

  Eindelijk is er nu ook in Amsterdam een grote professionele Apple zaak gekomen. Blij toe… Mac Support van harte gefeliciteerd met de opening. Dit weekeind maar eens een kijkje nemen.

  Even een terechte link naar Mac Support zelf:

  http://www.macsupport.nl

 • Profielfoto
  Sad

  Apple Centre centraal station is erg klein, nu Mac Center raadhuisstraat open is zou ik eerder daar heen gaan, die zijn veel groter!

 • Profielfoto
  Korat

  Zal daar ook eens een kijkje gaan nemen.
  In ieder geval is Apple Centre CS een professionele zaak.
  (dat valt helaas niet te zeggen bij DeNieuweMacWinkel –> is géén aanrader, al jaren niet dus ook niet in een nieuwe grote winkel. Het is wel jammer want zij verpesten de serieuze kwaliteit die hoort bij Apple.)