Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 14 april 2004
Leestijd: 2 minuten

Apple biedt 15Gb iPod aan i.p.v. iPod mini

De iPod mini is een overweldigend succes. Hij lag in Amerika nog niet in de winkels of er waren er al meer dan honderdduizend van besteld. Door deze enorme vraag is eerder al de introductie van de iPod mini in Europa uitgesteld tot juli. Maar zelfs in Amerika is de schaarste nu zo groot dat Apple aan iPod mini kopers een e-mail heeft gestuurd waarin het haar klanten de keuze geeft om of drie weken te wachten op de iPod mini, of om zonder extra kosten een 15Gb iPod te ontvangen. Een mooi gebaar voor de wachtende klant.

Minder mooi zijn de berichten over geluidsproblemen met diezelfde iPod mini. “Mijn iPod Mini begon na een paar weken opeens vreselijke geluiden maken.” en “Soms valt het geluid helemaal weg, na een tijdje komt het geluid wel weer terug, maar zodra je even je duim op de iPod legt, is het weer mis.” Er wordt gesproken over een constructiefout in de iPod mini. Apple houdt de boot voorlopig af wat dat betref, maar neemt de klacht wel serieus.

Dank aan Tiger3090 voor het inzenden van de nieuwstip.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.