1 jaar iTMS: 70 miljoen nummers verkocht

1 reactie

Ter gelegenheid van het éénjarig bestaan van de iTunes Music Store (iTMS) heeft Steve Jobs de pers te woord gestaan in een conference call. Daarin maakte hij bekend dat in het eerste jaar zeventig miljoen nummers verkocht zijn via de Music Store. Op dit moment gaan er elke week 2,7 miljoen nummers de deur uit, wat neerkomt op 140 miljoen per jaar. De catalogus bevat inmiddels 700.000 nummers en dat aantal moet per eind 2004 tot 1 miljoen zijn gegroeid.

Verder had Jobs niet heel veel spannends te melden en was de conference call vooral een grote lofzang op iTunes. Bij MacMinute vind je een verslag van de conference call.

Reacties

1 reactie
  • Profielfoto
    Turbanus

    Nog steeds niks in Europa dus… gelukkig kun je nog steeds bij mij op de deur kloppen!;)