JeePee
JeePee Nieuws 18 maart 2004

Problemen na grotere updates?

Na iedere grotere update komen we altijd wel verhalen tegen van mensen die problemen ondervinden. Mogelijk kan dit bij een groot deel van die mensen opgelost worden, door simpelweg na het constanteren van de problemen, de Combo Updater te downloaden en deze er eens extra overheen te installeren.
MacFixit meldt dat vele gebruikers die problemen hadden bij grotere updates, baat hebben gehad bij het installeren van de Combo Updater. Zo kan een Combo Updater de problemen die ontstaan zijn na een eerdere update alsnog in orde maken.

Een Combo Updater is een installatie pakket waar alle voorgaande updates, dus ook beveiligingsupdates in zitten. Veel mensen denken dat het alleen voor het gemak is, dus om van de eerste versie van een systeem, zoals 10.3 in één keer naar de meest recente versie bijvoorbeeld 10.3.3 te updaten, in plaats van achter elkaar elke update apart te moeten downloaden en installeren. Vanaf nu weten we beter…


Overigens hebben we op ons forum ook al iemand die er baat bij heeft gehad. Hmmble geeft in dit draadje aan dat zijn problemen met weergave van tekst, sinds de Combo Updater zijn verholpen. Even snel afkloppen…

MacFixit

Reageer op artikel:
Problemen na grotere updates?
Sluiten