Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 31 maart 2004
Leestijd: 1 minuut

My band in the garage and iDrum…

Voor de liefhebbers van het spelen met GarageBand is er nu wel iets heel geweldigs namelijk iDrum van BitShift Audio. iDrum maakt van je Mac (als je 10.2 of hoger draait) een (ik citeer) slamming beatbox!

iDrum is een losse applicatie maar kan ook als plugin voor GarageBand, SoundTrack en/of Logic worden gebruikt.

OSXAudio.com besteedt er aandacht aan, maar uiteraard is er op de site van BitShift Audio naast leesvoer ook wat te zien aan screendumps en dergelijke. Een iDrum preview is nu gratis te downloaden en te gebruiken, de volledige versie zal (zodra deze uit is) $49,95 gaan kosten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.