DeX
DeX Geruchten 18 maart 2004

Geruchten-roundup: 4e generatie iPod, optisch scrollen en Remote Desktop 2

Het is een tijd stil geweest in het Apple-geruchtencircuit! Daarom even een roundup van de recente Mac-roddels en -geruchten..

iPod; generatie 4
Na de inspirerende vooruitblik op de iPod 3 eergisteren, komt AppleInsider (doorgaans niet heel extreem betrouwbaar) met het bericht dat Apple bezig is met de ontwikkeling van de 4e generatie van de iPod. De nieuwe versie zou een harde schijf van 50GB aan boord hebben (12.500 nummers) en zou ongeveer $499,= gaan kosten. Ook zou de nieuwe iPod een 2-inch kleurenschermpje hebben (waardoor ook een upgrade voor het besturingssysteem van de iPod vereist is). 28 April, de dag waarop de iTMS één jaar jong is, wordt gezien als de potentiële dag voor Apple om spannende aankondigingen te doen..!

Optisch scrollen
De Franse stokbrodenhappers van MacPlus wijzen op een relatief nieuw patent, waarin een muis met een soort touchpad in plaats van een scrollwieltje beschreven wordt. Misschien dat Apple nu dan toch eindelijk inziet dat een scrollwieltje éígenlijk wel heel makkelijk is. Veel mensen vinden het dan ook een blunder dat de huidige Pro Mouse (hoewel draadloos), nog steeds geen scrollwieltje heeft.

Remote Desktop 2
ThinkSecret komt met nieuws over de volgende versie van Remote Desktop:

Reageer op artikel:
Geruchten-roundup: 4e generatie iPod, optisch scrollen en Remote Desktop 2
Sluiten