FileMaker Pro 7 is uit

Door: Adriaan Mol - 3 reacties

FileMaker heeft vandaag bekend gemaakt dat FileMaker Pro 7 uit is. Het bedrijf beschrijft deze versie als “de meest indrukwekkende nieuwe versie van FileMaker Pro ooit”. Er zijn meer dan 100 nieuwe features, zoals onder andere de mogelijkheid om willekeurige bestanden te importeren, zoals PDFs, Word documenten, Excel, PowerPoint, foto’s, filmpjes, muziek, etc. en snelheidsverbeteringen…

Meer informatie
Press release

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Pasav

  Wat ik alleen nog niet snap …. KAn je nou met de FM Server Advanced ook de bestanden hosten voor je netwerk …. Dus Filemaker Server Advanced = Filemaker Unlimited + Filemaker Server ??? Dit kan ik nergens goed terug vinden ….

  Wie weet dit ….

 • Profielfoto
  Macpwm

  Lap en ik pas les gekregen versie 6.0

 • Profielfoto
  tricksel

  Nog steeds geen gescheiden data en layout/structuur… Grr… Nu moet ik nog steeds langs bij klanten voor updates, en een nooit-grappige export doen om vervolgens de data te importeren in de nieuwe versie…