Driven by Design

Door: sky61084 - 5 reacties

Op woensdag 24 maart houdt Apple een seminar in Brussel: Driven by Design! Tijdens dit seminar kan je de kracht van de nieuwste Mac-producten voor de grafische industrie ontdekken. Een hele dag lang ontdek je de nieuwste en krachtigste tools voor je digitale workflow. Het seminar is gratis maar het aantal plaatsen is beperkt, dus tijdig inschrijven is de boodschap!

Driven by Design
Inschrijven

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Erikaatje

  leuk!! ..maar moet dan helaas naar schooltje ???

 • Profielfoto
  chonazz

  Ik wil in de namiddag wel gaan… voormiddag heb ik ook school!
  Zijn er nog forumleden die naar brusselafzakken?

 • Profielfoto
  Bob Ross

  Brussel is me wat te ver..maar ’t lijkt me zeker interessant, zeker voor mijn opleiding.

 • Profielfoto
  MacFG

  Zeer zeker de moeite waard. Ben zelf vorige week in Nijkerk geweest. Toppie verzorgt. :D

 • Profielfoto
  sky61084

  Ik ga ook vanuit Belgisch Limburg!