Belkin microfoonadapter voor de iPod

Door: Stof - 4 reacties

Belkin, maker van diverse iPod accessoires, heeft aangekondigd dat het bedrijf een microfoon-adapter voor de iPod op de markt brengt. Het gaat hier om een adapter waarmee iedere microfoon met een 3,5mm jack op de iPod kan worden aangesloten om audio op te nemen. Eerder al bracht Belkin een adapter met geïntegreerde microfoon op de markt. De adapter, die in de VS vanaf 17 maart verkrijgbaar is, heeft ook een koptelefoonuitgang zodat je tegelijkertijd een microfoon en een koptelefoon kunt aansluiten.

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  iAgree

  Jammer dat ie geen line signaal ondersteunt om audio op te kunnen nemen, dat zou ik graag zien;-)

 • Profielfoto
  Bert

  Komt nog wel:p

 • Profielfoto
  zebo

  ook voor de eerste ipod ?

 • Profielfoto
  iAgree

  ff Off topic ik las in de macfan nr 51 dat je de oude itrip ook aan je book kunt hangen en nietr alleen aan je ipod , vond ik ook wel leuk om te weten ( je moet wel het plastic uitsteeksel weg halen om m goed te laten passen ).