Stof
Stof Nieuws 8 maart 2004

Apple geeft vertraging Xserve G5 toe

Apple heeft vandaag aan onder andere MacCentral en News.com toegegeven dat de Xserve G5 later op de markt komt dan gepland. Bij de introductie in januari tijdens MacWorld San Francisco zei Apple nog dat levering van de Xserve G5 in februari zou beginnen. Inmiddels is het echter maart en zijn de begeerde rackservers nog nergens te bekennen. Apple heeft nu aangegeven dat ze er alles aan doen om de Xserve G5 in maart als nog te gaan leveren.

“The new Xserve G5 server that we announced at Macworld this January has been very well received by our customers,” said Apple in a statement given to MacCentral. “We plan to start shipping them in March 2004, a few weeks later than we originally planned.”

MacCentral: Xserve G5 delayed
News.com: Apple misses ship date for Xserve G5

Reageer op artikel:
Apple geeft vertraging Xserve G5 toe
Sluiten