6 maart: iLife ’04 demodag

Door: sky61084 - 4 reacties

Op 6 maart a.s. zal Apple, met steun van een aantal grote resellers, tijdens een winkeldemodag demonstreren waarom de Mac het perfecte platform is voor je digitale levensstijl. Deze demodag is zowel voor beginnende maccers als gevorderden de manier om de mogelijkheden van het nieuwe iLife ’04-softwarepakket te ontdekken.
We raden je aan om op 6 maart dan ook langs te gaan bij een deelnemende reseller bij jou in de buurt: iLife ’04 zal je creativiteit stimuleren en je inspireren om compleet nieuwe dingen te doen met je Mac! Tevens zijn er een aantal resellers die omwille van deze dag speciale acties hebben voorzien!

Deelnemende resellers

Reacties

4 reacties
 • Profielfoto
  ThomasL

  Eindelijk werken alle mac mensen een samen en word er eens collectief gepromoot!

 • Profielfoto
  Sage

  En volgens mij gaat er nog veel meer komen!

 • Profielfoto
  ThomasL

  Ben benieuwd! Wat verwacht je dat er nog meer gaat komen dan?

 • Profielfoto
  macuser2004

  HIER is de plaats waar je een impressie krijgt over hoe de iLife-04 dag in Rotterdam is ervaren.:)