JeePee
JeePee Nieuws 28 februari 2004

Virex 7.5 onderweg

Het ziet er naar uit dat McAfee mogelijk binnenkort met Virex 7.5 komt. Op internet zag ik dat er al heel lang gespeculeerd wordt over een update van Virex, maar nu lijkt het er op dat dit niet zo heel lang meer zal duren… Een poosje terug hoorde ik van McAfee dat er binnenkort een Beta van Virex 7.5 beschikbaar zal komen en bij Maccentral las ik iets over de nieuwe functies:

Wat hier allemaal mee bedoeld wordt en wat het programma uiteindelijk zal kunnen… We zullen zien… Feit is dat Virex 7.2.1 nog veel te wensen overlaat en een goede bruikbare update wel kan gebruiken! Feit is ook dat een Beta niet hetzelfde is als de definitieve versie en dat het nog wel even kan duren voordat een Beta-status voorbij is. Wanneer het dus zover zal zijn, is nog even afwachten, maar dàt 7.5 er aan komt is ook een feit.

Virex

Reageer op artikel:
Virex 7.5 onderweg
Sluiten