JeePee
JeePee Nieuws 10 februari 2004
Leestijd: 1 minuut

Prosoft komt met Data Rescue 10.4

Een aantal dagen terug heeft Prosoft haar recovery-programma Data Rescue opgewaardeerd naar versie 10.4. Het programma ziet er nu niet alleen anders (lees: beter) uit, maar is nu nòg beter in staat om data terug te halen. Verder kan het ook data van Flash media kaarten van digitale camera’s en MP3-spelers redden en is het zelfs in staat om data van media kaarten te recoveren die of gedelete of geformateerd zijn.

Data Rescue 10.4 kost $ 89,- en is in vergelijking tot de prijs die bedrijven vragen, die hetzelfde proberen als dit programma, een koopje.


Het programma onderscheidt zich van andere recovery-programma’s door niet te proberen de originele data te herstellen en daardoor het risico te lopen de hele boel alsnog de vernieling in te draaien, maar de drive ‘met rust’ te laten, door puur te gaan zoeken naar data en deze op een andere locatie weer goed en bruikbaar neer te zetten. De originele data mèt fouten blijft daarnaast dus onaangetast.

Het programma heeft op MacUpdate en Versiontracker zeer goede recenties en is bij problemen zeker het proberen waard. Er is een Demo te downloaden, zodat je het programma eerst kunt proberen, voordat je het aanschaft.

Prosoft Data Rescue 10.4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.