Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 4 februari 2004

100% Legaal iTunes Music Store gebruiken

Dit was een tip van iemand op Tweakers.net zodat het mogelijk om 100% legaal de iTunes Music Store te kunnen gebruiken; deze zou echter aan de wat prijzige kant kunnen zijn:

1) Om gebruik te kunnen maken van de iTMS is het nodig om een Billing Adress in de Verenigde Staten te hebben te hebben. Er is echter een bedrijf die je daar een postadres kan verschaffen (In Miami, Florida om precies te zijn). Het adres is: www.usabox.com.

2) Nu heb je een creditcard nodig om te verwijzen naar het ‘Billing Address’ in de VS. Het is mogelijk een soort Pre-Paid Credit Card te kopen, de zogeheten Gift Card. Vervolgens stuurt USABox deze door naar Nederland. Uiteraard wordt deze creditcard geaccepteerd door de ITMS.

3) There is no third step.

Alles volkomen legaal en volgens de voorwaarden van de iTMS.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
100% Legaal iTunes Music Store gebruiken
Sluiten