Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 26 januari 2004

Tatra Mac G4 (automod)

Een Tsjech die zijn Tatra (dat is een automerk) heeft voorzien van een ingebouwde PowerMac G4. Waarom? Ach, hij wilde zijn cd-wisselaar vervangen door een MP3-speler en een navigatie-oplossing leek hem ook wel wat. Vooral dat laatste dreigde in de papieren te gaan lopen, waardoor onze Oost-Europeaan op het idee kwam om een standaard computer in zijn auto te gaan inbouwen. Dat geeft immers veel meer mogelijkheden om te configureren, nieuwe functionaliteit toe te voegen en is waarschijnlijk ook nog goedkoper… De PowerMac zelf is op een fraaie manier in de kofferbak weggewerkt, maar de bestuurder hoeft natuurlijk niet naar de achterbak te lopen om even een MP3-tje af te spelen: alle displays zijn voorin de auto gemonteerd.

Meer info en foto’s

Reageer op artikel:
Tatra Mac G4 (automod)
Sluiten