Tatra Mac G4 (automod)

Door: Adriaan Mol - 7 reacties

Een Tsjech die zijn Tatra (dat is een automerk) heeft voorzien van een ingebouwde PowerMac G4. Waarom? Ach, hij wilde zijn cd-wisselaar vervangen door een MP3-speler en een navigatie-oplossing leek hem ook wel wat. Vooral dat laatste dreigde in de papieren te gaan lopen, waardoor onze Oost-Europeaan op het idee kwam om een standaard computer in zijn auto te gaan inbouwen. Dat geeft immers veel meer mogelijkheden om te configureren, nieuwe functionaliteit toe te voegen en is waarschijnlijk ook nog goedkoper… De PowerMac zelf is op een fraaie manier in de kofferbak weggewerkt, maar de bestuurder hoeft natuurlijk niet naar de achterbak te lopen om even een MP3-tje af te spelen: alle displays zijn voorin de auto gemonteerd.

Meer info en foto’s

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Steve Brooklyn

  Ooo…. wat super cool…
  alleen jammer dat je zelf nooit films kan kijken:)

 • Profielfoto
  SanderQ

  Haast too good to be true. Wat een nerd, zeg! En wat ongelooflijk goed. Dat wil ik ook wel.:p

 • Profielfoto
  sabine

  dit is mooier dan die bmw die laatst hier op het forum te vinden was met de met pvc en tape vastgeplakte ibook met overal draadjes. Dit is echt wel cool, zo wil je geen andere auto meer en stijgje je huidige in waarde :)

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Inruilwaarde Tatra: 50 euro zònder en 2500 euro mèt G4.

 • Profielfoto
  Deskman

  Ook handig dat de motor van dit bakbeest áchterin ligt. zo kun je makkelijk van Mac naar dashboard.

 • Profielfoto
  KP

  erg mooi gedaan, heb al te veel mod’s gezien waar het gewoon leilijk is gedaan:)

 • Profielfoto
  sarasin

  als ik een auto heb zet ik er een G5 in:P