Stof
Stof Nieuws 30 januari 2004
Leestijd: 1 minuut

Pre-releases Mac OS X 10.3.3 en Safari 1.2

Volgens AppleInsider zijn aan ontwikkelaars de afgelopen dagen testversies verstrekt van Mac OS X 10.3.3 (build 7F24). De update, met 75,5 MB de grootste voor Panther tot nu toe, bevat Safari 1.2 (build 125). Nieuw in deze versie van Safari is onder andere de mogelijkheid om downloads te pauseren en later te hervatten.

Naast de update van Safari bevat de pre-release verbeterde versies van onder andere Mail, Font Book, Disk Utility, Address Book en Terminal. Daarnaast zijn verbeteringen aangebracht op het gebied van Graphics, OpenGL games, ondersteuning van USB apparaten, printen, netwerk browsing, Cocoa applicaties, System Profiler, Print Center, Print Setup Utility, Directory en Keychain access. Ten slotte zijn ook de mogelijkheden van Bluetooth sterk uitgebreid. Een eventuele release datum is nog niet bekend.

Meer info en afbeeldingen vind je bij Apple Insider. Met dank aan addyboy en mcruijff voor het inzenden van de nieuwstip.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.