Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 14 januari 2004

Microsoft niet blij met keuze HP voor de iPod

Microsoft is boos door de keuze van HP om voor de iPod te kiezen. Eerder reageerde Microsoft ook al zeer negatief op de iTunes voor Windows, het argument was dat mensen met de iTunes Music Store geen keuze hebben met verschillende MP3-spelers. Wat ze echter vergeten zijn is dat niemand men verplicht op iTunes te gebruiken, en dat er nog genoeg andere software voor Windows is. De keuze is er nog steeds dus, nu mag de consument alleen voor de beste kiezen.

Microsoft vind dat de keuze van HP om voor de iPod te kiezen veel te onduidelijk is voor de klanten van HP, aangezien HP onderandere ook het Windows Media Centre software ondersteund, waar geen iPod op werkt. HP denkt er echter anders over, en ziet dit als een stap dichterbij om Microsoft en Apple producten beter samen te later werken.

De samenwerking word door The New York Times gezien als een overwinning van Apple en een goede keuze voor HP.

Lees meer op MacWord.

Reageer op artikel:
Microsoft niet blij met keuze HP voor de iPod
Sluiten