Stof
Stof Nieuws 25 januari 2004

Licentie-problematiek blijft Europese Music Store tegenhouden

De site van zakenblad Forbes meldt dat een Europese versie van de iTunes Music Store nog steeds wordt tegengehouden door allerlei bureaucratische vertragingen. Apple wil dolgraag de Music Store ook in Europa beschikbaar stellen, maar doordat licentie-overeenkomsten, release-data en betaalsysteem bijna per land verschillen lukt het nog steeds niet. Maar Apple blijft optimistisch en hoopt dat Europeanen toch nog in de eerste helft van 2004 legaal kunnen downloaden bij de Music Store.

Apple is druk bezig om de platenbazen ervan te overtuigen dat de markt-ideeën die ze er op na houden inmiddels achterhaald zijn.

Forbes: Apple’s ITunes European debut held up by red tape

Reageer op artikel:
Licentie-problematiek blijft Europese Music Store tegenhouden
Sluiten