Griffin brengt de iTalk en de SightLight

Door: Lucas Raggers - 8 reacties

Griffin Technology maakt mooie dingen. Na de bekende iTrip, Powermate en iMic inroduceren ze nu de iTalk en de SightLight. En ook deze twee nieuwe producten zijn weer bijzonder fraai. De kracht van de producten van Griffin is namelijk om ‘looks’ en functionaliteit in de vorm van een gadget te gieten.

iTalk
De iTalk is een add-on voor je iPod. Er zit zowel een microfoon in als een speakertje en je plaatst het bovenop de iPod. Met deze iTalk probeert Griffin tegenwicht te bieden voor de iPod-dictafoon van Belkin. Dat is ze bijzonder goed gelukt. Deze iTalk heeft namelijk een paar flinke voordelen ten opzicht van de Belkin iPod-dictafoon.
Ten eerste is de prijs van de iTalk 34,99 dollar, 5 dollar goedkoper dan zijn concurrent. Ten tweede is het mogelijk om bij de iTalk een externe microphone aan te sluiten, wat bij Belkin niet kan. Ten derde hoef je deze iTalk niet te verwijderen wil je je opnames beluisteren via een koptelefoon. Dit moet bij de Belkin wel. Tot slot is de iTalk veel mooier dan de Belkin iPod-dictafoon, maar smaken verschillen natuurlijk. Enige nadeel is dat de iTalk pas in April leverbaar is. Doe je een pre-order, dan krijg je 5 dollar korting.

SightLight
De SightLight is voor de iSight bezitters onder ons. Het is een ringvormig lampje dat je aan de voorkant op de iSight schuift. Je hebt dan een ring van licht om de lens heen die ervoor moet zorgen dat je beeld nog scherper en helderder is dan Apple met haar iSight al levert.
De Sight Light heeft drie standen: on, off en auto. De auto-stand zorgt ervoor dat de SightLight haar lichtsterkte aanpast al naar gelang de hoeveelheid licht in de betreffende ruimte. De power haalt de SightLight uit de firewire kabel van de iSight. De SightLight kost 39.99 dollar en “will begin shipping soon”.

iTalk
SightLight

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Stof

  Mooie gadgets:) . Die iTalk ziet er een stuk beter uit dan die dictafoon van Belkin!

 • Profielfoto
  Adriaan Mol

  Ik vind de SightLight vooral goed gelukt, ik merk namelijk wel dat de iSight redelijk wat directe licht heeft om goed beeld te krijgen.

 • Profielfoto
  chris90

  die isiht is net een haaddroger

 • Profielfoto
  Amsterdam

  Yey! Die SightLight is super! Nog even en ik heb een getunede iSight dus GEWELDIG! :D

 • Profielfoto
  SanderQ

  Helaas heeft de iTalk net als de Belkin geen stereo-microfoon aan boord:( . Ik vraag mij af of je er wel een losse stereo-mic in kan pluggen. Maar even wachten op een testresultaat voor we gaan kopen.

 • Profielfoto
  Bob Ross

  Stereo mic ? Wat wil je met een stereo mic ?

 • Profielfoto
  Imotmart

  Je eigenste bootlegs op het web knallen, denk ik zo.

 • Profielfoto
  SanderQ

  Wat wil je met een stereo mic ?

  Heb je wel eens naar mono zitten luisteren die maar aan een kant je oren binnenkomt?