Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 15 januari 2004

Apple/Emagic presenteert extreme prijsverlaging Logic Pro

Op de NAMM, een grote Amerikaanse beurs voor de muziekindustrie, presenteerde Apple samen met dochter Emagic vandaag de nieuwe uitvoering van hun vlaggeschip-product Logic Audio. Het pakket zal bestaan uit het veelvuldig bekroonde Logic Platinum 6.x, gebundeld met alle beschikbare Emagic effect plugins en virtual instruments.
(De sampler EXS24, de synths ES1, ES2, ESE, ESM en ESP, what’s in a name, de vintage instruments EVP88, EVB3 en EVD6 en alle effecten uit Platinum, inclusief de relatief nieuwe Space Designer).

Ook zal Logic Pro, zoals Logic Platinum in het vervolg zal gaan heten, bestanden gemaakt in het gloednieuwe Garage Band kunnen importeren.

De bundel is vanaf maart verkrijgbaar en zal een retailprijs van USD 999,00 krijgen. Geregistreerde Logic gebruikers kunnen upgraden voor USD 199,00. (Alle bijgeleverde plugins alleen al kosten tot vandaag duizenden Euro’s).

Apple zou Apple niet zijn als er niet een afgeslankte versie van bovenstaande zou komen. Deze versie gaat (hoe kan het ook anders!) Logic Express heten en beschikt onder andere over minder audiotracks en beduidend minder effecten en virtual instruments.

Emagic
Apple Pro Logic

Reageer op artikel:
Apple/Emagic presenteert extreme prijsverlaging Logic Pro
Sluiten