Apple introduceert vandaag Garage Band

Door: MacAttack - 14 reacties

Wat is Garage Band? Niemand blijkt het momenteel te weten, maar als het van Macrumours afhangt, weten we dat straks om 18 uur. Er gaan geruchten dat het een tool is waar derde partijen hun produkten mee aan de iTMS kunnen toevoegen of een nieuwe Audio App. Alle verwachtingen gaan uit naar een iApp à la Fruity Loops.

De naam Garage Band werd in september 2003 geregistreerd. Garage Band zou tot het iLife pakket gaan behoren en zou de stimulans moeten geven om iLife voor $99 te kunnen verkopen. Wat is Garage Band en weten we dat straks? Volg het live verslag op MacOSX.nl.

Macrumors

Reacties

14 reacties
 • Profielfoto
  Lucas Raggers

  Iemand kwam met deze: GarageBand is software om je eigen songs te uploaden naar je .Mac account waardoor je song vervolgens via iTMS is te vinden door het grote publiek. Leuk gevonden!

 • Profielfoto
  MacAttack

  hmmmmmm die is inderdaad supergoed gevonden!!!! :O

 • Profielfoto
  klaasb

  ’t zal wel een muziekmaak programma zijn. Voor de beginnende dj.

 • Profielfoto
  xer

  Ik denk dat de waarheid niet ver uit het midden ligt. Wel eens gehoord van GarageBand.com ?? Dat is een community site van muzikanten en DJ’s. De site wordt voornamelijk gebruikt om gratis muziek te distribueren. Momenteel hebben ze de grootste ‘free music’ collection op internet. Helaas is de site in financieel zwaar weer geraakt. Vorig jaar (december 2003) hebben ze een ‘renewal’ aangekondigt, o.a. m.b.v van investors, quote: “The company has closed a $200,000 round of financing from private investors.” Garageband.com heeft een uniek systeem voor waardering van muziek. Er kan nauwelijks mee geknoeid of ‘gefaked’ worden. Wedden dat Apple daar iets mee te maken heeft ??

  http://www.hitsquad.com/smm/news/1840/#body

  ???

 • Profielfoto
  MacAttack

  Als dat klopt dan heeft Apple weer de zet van het jaar gezet want dat zou heel het ITMS principe op zijn kop draaien en heel de online muziek industrie op zijn grondvesten doen beven. Ja lap nu kan ik weer niet slapen, was het maar al 18u :angry:

 • Profielfoto
  janvanes

  Ik hou het op een “amateur”-versie van het recent door Apple uitgebrachte “Soundtrack” (was eerst een onderdeel van FinalCut Pro)

 • Profielfoto
  HSL

  klinkt veel belovend allemaal :):)

 • Profielfoto
  Turbanus

  Prachtig die ontwikkelingen allemaal. En die spanning…..:p

 • Profielfoto
  Zorcky

  Het is alleen maar te hopen dat er ook nog iets meer op de expo aangekondigd word. En laat ons maar eens hopen dat dit iets is waar de grote concurrentie van beeft. Laat Microsoft maar eens goe daveren. Het is ook te hopen dat de nu bestaande iPod lijn nog wat goedkoper wordt, ook al is dit de best verkopende, er komen kapers in zee met producten die goedkoper zijn. Het zou spijtig zijn moest de concurrentie weer eens zou gaan lopen met Apple’s ideeën.

 • Profielfoto
  Bigs

  Iemand kwam met deze: GarageBand is software om je eigen songs te uploaden naar je .Mac account waardoor je song vervolgens via iTMS is te vinden door het grote publiek. Leuk gevonden!

  Niet alleen leuk gevonden, nu MP3.com niet meer bestaat denk ik dat er best wat mensen op zoek zijn naar een alternatief.

 • Profielfoto
  Maix

  Het zou echt enorm geweldig zijn als iedereen die muziek maakt dat kan verkopen via de iTMS. Dan is het bye bye zwaai zwaai platenmaatschapij.

 • Profielfoto
  Sad

  Ik ben blij als dat zo is!

 • Profielfoto
  Werty

  En hoe denken jullie dat de platenmaatschappijen daar op gaan reageren als je hun broodwinning gaat aanvallen? Waren die net niet vriendjes geworden van Steve? Ik weet het niet, maar het lijkt erop dat er een hoop tegenstrijdige belangen meespelen..

 • Profielfoto
  MacAttack

  Het blijft een gerucht he!! Maar Apple heeft al bewezen dat ze de muziekindustrie door elkaar kan schudden