omt_admin
omt_admin Nieuws 18 januari 2004

Apple Centre tegenover A’dam Centraal Station

AppleCentre MacSupport heeft aangekondigd binnenkort een Apple Centre te zullen openen direct tegenover het Centraal Station in Amsterdam. Hij gaat dan ook heten: Apple Centre Centraal Station. Dit is de tweede vestiging van MacSupport, die momenteel gevestigd is te Uitgeest.

De nieuwe vestiging zal de minimalistisch modernistische stijl van de Amerikaanse Apple Stores overnemen en er staat een ANWB-parkeercentrale pal voor de deur.

Ook wordt dit Apple Centre een Educatief Reseller, wat het voor onderwijsinstellingen en studenten mogelijk maakt van kortingen en andere regelingen gebruik te maken. Klanten van ’t Apple Centre Centraal Station zullen gebruik kunnen maken van de helpdesk en technische dienst van MacSupport.

De exacte openingsdatum is wegens de verbouwingen nog niet bekend.

Reageer op artikel:
Apple Centre tegenover A’dam Centraal Station
Sluiten