Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 6 januari 2004

Apple brengt inderdaad GarageBand uit

Apple heeft vandaag een nieuwe applicatie uitgebracht. Het heet GarageBand en is vanaf nu onderdeel van iLife. Wat kun je met GarageBand? Met GarageBand kun je zonder veel moeite je eigen muziek maken. Dat kan op verschillende manieren. Allereerst neemt het live op via midi, USB of microfoon.
Daarnaast beschikt het over 50 software instrumenten. Dit betekent dat je met je keyboard een orkest kunt dirigeren, een ‘echte’ Bösendorfer kunt bespelen en je kunt natuurlijk ook op verschillende soorten gitaren raggen.
Mocht je niet handig zijn in het spelen op een keyboard, dan biedt GarageBand uitkomst. Net als Sountrack bevat GarageBand ruim duizend loops waardoor je zonder muzikaal gevoel toch nog een redelijke prestatie kunt neerzetten.
En mocht je de 50 instrumenten en 1000 loops wat weinig vinden, dan kun je een extra ‘Jam Pack’ kopen. Voor 99 dollar krijg je dan nog eens 100 nieuwe instrumenten en meer dan 200 extra loops.

GarageBand

Reageer op artikel:
Apple brengt inderdaad GarageBand uit
Sluiten