Apple brengt Final Cut Express 2 uit

Door: Lucas Raggers - 6 reacties

Apple heeft vandaag Final Cut Express 2 uitgebracht. Final Cut Express 2 heeft Real Time Rendering waardoor je direct kan zien hoe filters en titels uiteindelijk uitwerken. Daarnaast kan het 5 DV streams tegelijk aan in realtime en is het geoptimaliseerd voor Panther. Final Cut Express kost 299 dollar, de update kost 99 dollar.

Final Cut Express 2.0

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  Turbanus

  Ik heb gelijk een update besteld. Zou ik dan ook echt een andere doos thuiskrijgen?

 • Profielfoto
  Reinier

  Ik heb de volledige versie besteld. Binnen 5 dagen in huis. Ik tel de dagen:D

 • Profielfoto
  Triumph

  >Turbanus
  Waar bestel jij de update, in de Apple store kan het niet en als je belt zeggen ze dat hij er nog niet is, alleen in America maar in de Americaanse store kun je de update ook nog niet bestellen!! (7/1/04)

  Dus hoe heb je die besteld?

 • Profielfoto
  Triumph

  Deze middag (8-1)weer Apple store gebeld en ik kon hem nu wel bestellen

 • Profielfoto
  Turbanus

  Vandaag dus (na 3 dagen) upgrade ontvangen en geïnstalleerd. Is wel een andere cd met als toetje, dat je ook het serienummer van de originele versie moet opgeven. Maar hij installeert gewoon een geheel nieuwe versie en hij laat de oude versie ongemoeid. Petje af voor de keurige organisatie!

 • Profielfoto
  Triumph

  Hoi Turbanus Even over FCE2.0 zit daar nu ook het boekje bij, Ik meen “Getting Started with FCE”?
  Vond bij het bestellen al vreemd dat er niet naar een reg nummer werd gevraagt Maar zoals ik begrijp moet je 2 nummers nu invullen (nieuw en oud)