Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 13 januari 2004

Agentschap Telecom neemt iTrips in beslag

Op Nu.nl is te lezen dat er duizenden FM-zendertjes uit de handel zijn genomen in Nederland door het Agentschap Telecom. Met deze FM-zendertjes kun je op kleine afstand een FM frequentie uitzenden om zo bijvoorbeeld je iPod muziek door je auto radio te horen. Het probleem echter is dat recentelijk radiostations miljoenen euros hebben uitgegeven aan een FM-frequentie. Om een FM-frequentie te gebruiken is een vergunning nodig.

Onder deze FM-zendertjes valt onder andere de Carbaby en de iTrip van Griffin Tehnology. Afgezien dat deze FM-zendertjes op erg kleine afstand werken heeft het Agentschap Telecom toch besloten ze uit de handel te halen.

Reageer op artikel:
Agentschap Telecom neemt iTrips in beslag
Sluiten