Adriaan Mol
Adriaan Mol OMT Specials 8 januari 2004

9 januari: Xserve upgrade

De laatste paar dagen/weken heb je misschien wat problemen gemerkt wat betreft de bereikbaarheid van deze site. Dit komt doordat de Xserve wat problemen veroorzaakte, die we hoogstwaarschijnlijk recentelijk al opgelost hebben.

We hebben Panther Server (Mac OS X 10.3 Server) al klaar liggen om nog geïnstalleerd te worden. Dit gaan Maurice en ik morgen rond 11:00 doen. Het kan dus zijn dat rond deze tijd de site onbereikbaar zal zijn. Alvast sorry voor het ongemak, maar het is voor een goede toekomst.

Zodra de server weer helemaal up-to-date is zou deze week gewoon 24/7 (24 uur per dag, 7 dagen per week) moeten draaien zonder problemen.

Update: Inmiddels hebben we Mac OS X 10.3 Server geïnstalleerd en hebben we wat configuraties anders gedaan.. alles ging vlekkeloos, dus we verwachten geen problemen meer met de server.

Reageer op artikel:
9 januari: Xserve upgrade
Sluiten