Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 28 januari 2004
Leestijd: 1 minuut

1 februari het begin van de gratis downloads

Vanaf 1 februari zullen er 100 miljoen liedjes gratis worden gedownload. Dit keer niet zonder toestemming van platen-maatschappijen, maar gewoon legaal via de iTunes Music Store. Apple zal samen met Pepsi 100 miljoen liedjes weggeven. In 1 van de 3 flesjes Pepsi Cola zit een bon voor een gratis liedje naar keuze in de iTunes Music Store.

De promotie stunt staat inmiddels luid en duidelijk op Apple.com. Ongeveer drie weken geleden heeft Apple nog een persbericht verzonden dat er inmiddels meer dan 30 miljoen liedjes verkocht waren via de iTunes Music Store.

Vooralsnog kunnen we vanuit Europa helaas alleen nog maar toekijken.

Update: Inmiddels heeft Your Mac Life de iTunes Pepsi commercial al te pakken weten te krijgen die zal worden uitgezonden tijdens de finale van Amerikaanse Superbowl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.