MacAttack
MacAttack Nieuws 11 december 2003
Leestijd: 1 minuut

Zo lek als een Wintendo

Het is een echt rampjaar geweest voor Apple. Na al die virussen en wormen die het Mac OS X-platform hebben geplaagd,… Of wacht was dat nu een ander platform? Ik kan het me niet meer goed herinneren, gelukkig is er dan ook het zeer hulpvolle PC Mag dat ons verder helpt. Even kijken… Ja! het was het Mac OS X-platform.

In een artikel van PC Mag staat het dus zwart op wit. Zowel Jaguar als Panther worden beschreven als Zwitserse kaas. Een zeer spijtige zaak dus voor Apple want OSX zal dus, weer volgens PC Mag, nooit een dominante positie kunnen innemen zonder ten prooi te vallen aan aanvallen van cybercriminelen.

Dat elke Maccer nu siddert en beeft en Cupertino op haar grondvesten davert, daar is men dan ook vrij zeker van op de redactie van PC Mag. Zij sluiten dan ook af met de quote van het jaar 2003:

How cocky are you feeling now, Mac elite? Hmm. Suddenly it’s gotten pretty quiet around here.

ABC News / PC Mag: Macs Are Not Invulnerable

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.