Stof
Stof Nieuws 15 december 2003

WWDC 2004: 28 juni t/m 2 juli

Apple heeft de data bekend gemaakt van de Worldwide Developers Conference (WWDC) 2004: 28 juni tot en met 2 juli in San Francisco. Als de beurs voor Mac-ontwikkelaars net zulk spectaculair nieuws brengt als afgelopen jaar, dan is het iets om naar uit te kijken. Afgelopen jaar deed Apple ons immers op WWDC versteld staan met onder andere de PowerMac G5 en de iSight.

Als je op de hoogte wil blijven van WWDC nieuws dan biedt Apple je de mogelijkheid om je op een email nieuwsbrief te abonneren. Uiteraard houden wij je ook op de hoogte wanneer er meer bekend is over het programma van WWDC 2004 (of wanneer Apple per ongeluk weer een tipje van de sluier oplicht).

Apple Worldwide Developers Conference 2004

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
WWDC 2004: 28 juni t/m 2 juli
Sluiten