Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 17 december 2003

Microsofts goede voornemen

Druk bezig… de telefoon rinkelt. Ik neem op en krijg een vriendelijke meneer van Microsoft aan de lijn. De man weet dat wij Microsoft niet het sympathiekste bedrijf vinden, máár zegt hij, Microsoft heeft leuke plannen voor Apple in het algemeen, en in Nederland. En dat maakt mij natuurlijk erg nieuwsgierig. Ik wou graag weten wat voor plannen ze hadden. Wat bijvoorbeeld de toekomst voor MSN Messenger op de Mac is, aangezien deze vooral in Nederland erg populair is en ze nog steeds flink achterlopen daarmee.

Hij nodigt mij uit voor een persborrel in Vakzuid te Amsterdam, ondertussen hoor ik een regelmatige piep op de achtergrond van een wissel gesprek. Ik start snel iCal en tik “Microsoft’s goede voornemen 2004, Vakzuik” op 17 december vijf uur en zeg de meneer vriendelijk gedag.

Vandaag aangekomen in Vakzuid vraag ik aan de barvrouw of Microsoft hier ook is. Microsoft is er, en ik word naar een duur gewezen waar een A4-tje op geplakt is met ‘Microsoft – niet storen’. Daar moet ik wezen! Doe de deur open, en blijkt er het Microsoft Xbox team te zetten. Sja, dat Microsoft “spelletjes” kunnen spelen wisten we al.

Kortom, een afspraak maken en niet komen opdagen is één van Microsoft’s goede voornemens. Oh, wees maar niet bang hoor Microsoft, we geven je een tweede kans.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Microsofts goede voornemen
Sluiten