Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 15 december 2003

iTunes Music Store nu meer dan 25 miljoen nummers verkocht

Vorige week meldden we dat de iTunes Music Store meer dan 20 miljoen liedjes had verkocht. Vandaag heeft Apple bekend gemaakt dat dit inmiddels al meer dan 25 miljoen liedjes zijn. Het 25 miljoenste lied dat gekocht werd was “Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!” van Frank Sinatra.

Sinds 16 oktober was er de mogelijkheid om iTunes Music Store gifts en ‘allowances’-accounts (dit zijn accounts waar geen creditcards voor nodig zijn, en waar een bedrag op gezet kan worden) aan te maken. Er is sinds deze datum al voor meer dan één miljoen dollar van deze functies gebruik gemaakt.

Apple persbericht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iTunes Music Store nu meer dan 25 miljoen nummers verkocht
Sluiten