MacAttack
MacAttack Nieuws 17 december 2003

And the winner is …

Een Dual G5 en een Dual Opteron in de ring. Het moment van de waarheid is aangebroken. Vermits het bij de Intel en AMD kids enkel om de pure cijfers draait moeten er dus tests gebeuren. Zeker dan nog als Apple durft te roepen ‘de snelste’ te hebben.

De Intel en AMD devotees zullen blij zijn met de resultaten want gamen doe je op een PC?! Daar is die Opteron dus wel goed in. Met zijn Radeon 9800 met 256mb aan boord moet de G5 die over een Radeon 9800 met 128mb beschikt wel onderdoen op grafisch gebied.

Over het rekenwerk werk valt er echter niet veel te juichen want daar blijkt de Opteron helemaal niet zo goed te presteren.

Eindresultaat : de Opteron heeft een betere videokaart.

Met zijn 500 € duurder prijskaartje blijkt zo’n Opteron dus best duur te zijn als je al een playstation in huis hebt.

Bare Feat Dual Opteron vs Dual G5

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
And the winner is …
Sluiten