Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 14 november 2003

The Mouse: het perfecte alternatief

Apple ziet nog steeds of van muizen met twee knoppen. Zal de grotere kans tot RSI de reden zijn? Ik heb geen idee. Ik zou graag een muis willen met twee of meer knopjes (meer vind ik snel al weer wat overdreven worden), maar ik gebruik nog steeds standaard de Apple Pro muis… Waarom? Volgens mij omdat hij gewoon zo goed bij mijn Mac past.

Die iMac lookalike hardware producten van andere bedrijven zien er meestal niet uit, maar MacMice heeft het dit maal goed voor elkaar. Een mooie ‘multi-button scrollwheel‘ muis, volledig in mooie Apple style. Hij lijkt eigenlijk precies op de Apple Pro muis, maar dan met meer knopjes.

The Mouse

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
The Mouse: het perfecte alternatief
Sluiten