omt_admin
omt_admin Nieuws 18 november 2003

ShapeShifter: Een themer voor Mac OS X

Sinds Unsanity bekend staat om hun Mac OS X-aanpassingsplugins, beter bekend als haxies, zetten ze te toon in het omgooien van zowel de functionaliteit als het uiterlijk van Mac OS X. Nu komen ze dan ook met de ultieme toepassing daarvan: ShapeShifter.

Met ShapeShifter kan de gebruiker een theme toepassen op het gehele systeem: De menubalk, de Dock, vensterlayouts, scrollbars, etc. Dit was eerder al mogelijk door middel van Duality en Themer, en door middel van Kaleidoscope onder Mac OS 9.

ShapeShifter komt in de vorm van een haxie, aangestuurd door Unsanity’s inmiddels bekende Application Enhancer (APE) en komt aangeleverd met twee themes: GUIpod en EYLO. ShapeShifter is ook compatible, zelfs onder Panther, met de Jaguar-themes beschikbaar op bijvoorbeeld maxthemes.com.

ShapeShifter is shareware en kost $20.

Meer info: ShapeShifter (unsanity.com)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
ShapeShifter: Een themer voor Mac OS X
Sluiten