DeX
DeX Nieuws 30 november 2003

MacOSX.nl Exposé – Kijk op de afgelopen week

Introductie
De eerste in de reeks ‘MacOSX.nl Exposé’-artikelen van MacOSX.nl! Deze artikelen zullen zeer waarschijnlijk altijd in het weekend geplaatst worden en geven een ’roundup’ (samenvatting) van het Macnieuws dat die week naar buiten kwam.. vaak met een knipoog.

Nieuws
Zo kwam deze week eindelijk TechTool Pro 4 uit, hier is echt lang op gewacht. Na vele teleurstellingen door het uitstellen van de release-datum is het dan nu toch echt zo ver; TechTool Pro is uitgebracht.

Ook waren er deze week discussies over de levensduur van een iPod-batterij. Zo meldde een gebruiker dat de levensduur van de batterij van zijn iPod het na een uurtje diepzee-duiken gehalveerd was. Gelukkig heeft Apple een paar pagina’s met Tips voor gebruik van de iPod-batterij geplaatst.

Voor MacOSX.nl zelf was het ook een drukke week. De looks van de site zijn na weken van overleg met redacteurs en moderators (hopelijk naar mening van zoveel mogelijk gebruikers) verbeterd. Daarbij gingen ook de MacOSX.nl t-shirts in de verkoop via onze eigen shop.

Dan hadden we onze Europa-wide primeur deze week: Koop iTunes Gift Cerfificates als inwoner van Europa. Ook MacNed kwam met deze service, maar zijn deze inmiddels alweer gestopt. De advocaten van Steve liggen momenteel waarschijnlijk met zware migraine op bed. Niet alleen wegens de introductie van de iTGC’s in Europa, want een tijdje geleden werd de bestandsbeveiliging van iTunes gekraakt door een negentien-jarige jongen uit Noorwegen.

Het forum
Het forum mocht ook deze week weer rekenen op warme en weer verder groeiende belangstelling. In de Lounge was het deze week weer gezellig. De voorbereidingen voor de MacOSX-mas-borrel worden getroffen en sommige Maccers hebben hun MacOSX.nl t-shirt al binnen. Verder is te merken dat ook in deze herfst/winter de liefde weer op begint te spelen. Zie hiervoor deze, deze en deze threads. Oja, misschien ook deze nog

Tot volgende week!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
MacOSX.nl Exposé – Kijk op de afgelopen week
Sluiten