MacAttack
MacAttack Nieuws 26 november 2003
Leestijd: 1 minuut

Is Steve iets vergeten in iCal?

Dat de overstap naar UNIX een goede zet was van Apple zal iedereen zeker beamen, maar toch hebben ze bij Apple blijkbaar niet door wat ze er nog allemaal kunnen uithalen zonder er moeite voor te moeten doen. In OSX zit blijkbaar een geschiedenisboek met data van belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis. Nee, het is niet één of andere feature die nog wacht op ontwikkeling zoals in jaguar waar al vanaf 10.2.0 de basis voor iChat AV klaarstond. Dit zat gewoon al in UNIX voor Apple op die trein sprong.

Dank zij ‘back in the day’ hoef je niet in de terminal te gaan prusten om die database boven water te halen maar verwacht niet teveel van dit programmatje. Het heeft een superlelijke interface en door dat het programmatje geen andere functies heeft is het eigenlijk redelijk nutteloos of je moest je dagelijks met geschiedenis bezighouden. Deze feature zou nochtans heel handig zijn moesten ze dit in iCal hebben geintegreerd.

Steve Jobs zal wel een hele goede reden hebben om deze database niet te benutten, maar welke?

Back in the day

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Is Steve iets vergeten in iCal?
Sluiten