Adriaan Mol
Adriaan Mol OMT Specials 25 november 2003

Een nieuw systeem, een nieuw uiterlijk

Bijblijven als Apple site is als een race. Als Apple snel is met innoveren en vernieuwen, dan moeten wij dit ook zijn. De moderators en redacteuren zijn al tijden lang achter de schermen bezig geweest met het verbeteren van de site. Er zijn veel discussies geweest en het heeft af en toe ook stil gelegen, maar dit is het resultaat. Een frisse nieuwe site, met extra features! We willen natuurlijk meer features, want features, daar zijn wij gek op. Naast features zijn we ook gek op statistieken en op onze leden, want dit zijn er inmiddels al meer dan 3.200. Ben je nog niet lid? Laat deze verfrissing jou dan ook verleiden tot een kijkje in ons forum.

En… eindelijk kunnen de fans (op veler verzoek) een MacOSX.nl T-shirt bestellen! Je kunt kiezen uit twee inzendingen van de ontwerpwedstrijd die we een tijdje geleden hebben georganiseerd.

Heb je nog suggesties voor nieuwe features of andere opmerkingen? Plaats deze dan even als reactie van dit artikel. Wij zijn erg benieuwd naar jullie reacties! Ik wil meteen graag even alle mensen bedanken (moderators en redacteuren) die hebben geholpen met het bouwen van deze vernieuwde site.

Reageer op artikel:
Een nieuw systeem, een nieuw uiterlijk
Sluiten