Stof
Stof Geruchten 16 oktober 2003

Vanavond Apple Music Event: de verwachtingen

Zoals aangekondigd organiseert Apple vanavond een speciaal evenement voor de pers onder het motto “The year’s biggest music story is about to get even bigger“. Het is vrijwel zeker dat daarbij iTunes voor Windows (inclusief toegang tot de Music Store) wordt geintroduceerd. In de wandelgangen wordt echter ook nog gefluisterd over andere mogelijke aankondigingen. Zo wordt verwacht dat ook de Mac-versie van iTunes wordt ge-update en wel naar versie 4.1. ThinkSecret zegt te weten welke nieuwe functionliteit we kunnen verwachten.

Andere geruchten hebben betrekking op nieuwe accessoires voor de iPod. Daarbij wordt het meest gesproken over de toevoeging van opname-mogelijkheden. Inmiddels lijkt de komst daarvan bevestigd en opvallend genoeg weer door een site van Apple zelf. Op de Apple Store UK staat namelijk de afbeelding die je hier links ziet. Ook zal naar verwachting een add-on worden aangekondigd om de inhoud van geheugenkaartjes (bijv. van je digitale camera) over te brengen naar je iPod.

Zoals Lucas al aangaf in het vorige artikel zullen we weer ons best doen om je live op de hoogte te houden van het evenement. Dus wil je weten of de geruchten juist zijn, zorg dan dat je je browser om 19:00 afstemt op MacOSX.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanavond Apple Music Event: de verwachtingen
Sluiten