DeX
DeX Nieuws 4 oktober 2003
Leestijd: 1 minuut

Steve Jobs verslaat Bill Gates!

Steve Jobs staat op nummer 1 in de lijst Agenda Setters 2003, opgesteld door Silicon.com. Dit is een lijst met mensen die volgens Silicon.com grote invloed hebben op het reilen en zeilen binnen de IT-wereld. Jobs stond vorig jaar nog op nummer 15, maar de introducties van de iTunes Music Store en Mac OS X (open-source e.d.) spraken de jury erg aan en deed ze besluiten Jobs’ naam bovenaan de lijst te laten prijken:

Zo mogelijk nog bevredigender is het feit dat ‘Ik kijk alles af en kopieer het daarna slecht’-Bill Gates daarmee achter Steve staat, namelijk op nummer twee. Ben Verwaayen staat op 25 en is daarmee de hoogst gewaardeerde Nederlander in de Agenda Setters 2003-lijst.

Steve Jobs (1)
Bill Gates (2)
Linus Torvalds (5)
Ben Verwaayen (25)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.