Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 16 oktober 2003
Leestijd: 1 minuut

Software updates voor iTunes, Quicktime en iPod

Quicktime 6.4 is uit met vooral audio- en performance-verbeteringen.

iPod Software 2.1 is uit met betere contrast-voorkeuren, voice memo’s-optie (voor laatste generatie iPods met de benodigde accessoire), digitale foto’s kunnen met deze software ook gekopieerd worden van je memory-stick naar iPod (ook met de benodigde accessoire), verbeterde playlist, nieuw spelletje, verbeterde blacklight en nog meer (zie Software Update voor meer info).

iTunes 4.1 kan muziek delen met iTunes for Windows, er kunnen nu ook Audible-gesproken boeken met iTunes gekocht worden. ‘On-The-Go’ playlists kunnen op je iPod gezet worden, grotere playlists kunnen gebrand worden, op meerdere CD’s, en meer.

Alles is met behulp van de Software Updater in je Systeem Voorkeuren te updaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.