Stof
Stof Geruchten 6 oktober 2003

Panther mogelijk eind oktober in de winkel

Iedere fanatieke Maccer zit smachtend te wachten op Panther en info over pre-release versies vliegen ons om de oren. Gezien dat alles mogen we best een beetje speculeren over het moment dat Mac OS X 10.3 in de winkel ligt. MacRumors heeft namelijk van ‘betrouwbare bronnen’ vernomen dat Apple in de laatste week van oktober Panther zal introduceren. Bij de introductie zullen in de Apple Stores uitgebreide festiviteiten zijn, net als bij de introductie van Jaguar.

Eerder al deden geruchten de ronde dat Mac OS X 10.3 op 24 of 25 oktober zal worden geïntroduceerd. Ook werd gemeld dat Panther build 7B85 de Golden master is (en dus klaar is voor productie). Als het een beetje mee zit kan Panther dus binnen drie weken op je machine staan. Een mooi vooruitzicht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Panther mogelijk eind oktober in de winkel
Sluiten