Adriaan Mol
Adriaan Mol Nieuws 8 oktober 2003

Panther is coming: 16 days, 4 hours and 36 minutes

Wie naar Apple.com surft ziet vanaf nu een teller lopen! Wanneer alle cyfertjes op de 0 staan is Mac OS X 10.3 (codenaam Panther) uit. Het duurt nu nog iets meer dan 16 dagen (24 oktober) en Panther is beschikbaar voor iedereen. We kunnen allemaal niet wachten natuurlijk. Ook is de Mac OS X pagina op Apple.com geupdate. Je kunt nu meer informatie vinden over de nieuwe features van Panther en andere verbeteringen.

Het lijkt er overigens op dat er goed nieuws is voor de bezitters van een PowerMac G5. In de VS en Canada krijgen die namelijk Mac OS X 10.3 geheel gratis. Ook iedereen die na vandaag nog een Mac koopt heeft recht op een gratis upgrade. De verwachting is dat deze regeling ook in Nederland zal gelden.

Update: Inmiddels zijn de pagina’s van Apple Nederland ook (deels) bijgewerkt en zijn de NL prijzen bekend geworden. Een normale versie van Panther kost €149,- en een Family Pack voor vijf werkplekken kost €229. Mac OS X Server versie 10.3 is verkrijgbaar vanaf €578,99 (10 clients). Een upgrade voor G5 bezitters of Mac OS X 10.2 kopers na 8 oktober is inderdaad gratis. Alleen vind Apple het daarbij wel nodig om €29,75 aan administratie en verzendkosten in rekening te brengen…

Apple.com
Apple Panther pagina
Apple pagina over updates in Nederland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Panther is coming: 16 days, 4 hours and 36 minutes
Sluiten